De conceptie
van perceptie.

Privacy Policy

Privacyverklaring

We hechten veel belang aan jouw privacy en willen daarom transparant zijn over de gegevens die we over jou verzamelen en de manier waarop wij je data verwerken. ’t Is eigenlijk vrij simpel: buiten wat standaarddata gebruiken we onze site niet om gegevens te verzamelen.

‘Goed verhaal, lekker kort’, denk je? Niets is minder waar. Juridisch zijn we verplicht om je onderstaand gezwam mee te geven. We kunnen ons perfect inbeelden dat je betere dingen te doen hebt, maar hier gaat-ie:
Livid bvba zal jouw persoonsgegevens verwerken met respect voor je privacy en met inachtneming van de toepasselijke regelgeving inzake gegevensbescherming. Wij behouden ons het recht voor om op elk moment wijzigingen aan deze privacyverklaring aan te brengen. Om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen, verzoeken we je om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. Of niet natuurlijk, even goede vrienden!

Deze privacyverklaring werd voor het laatst gewijzigd op: 03/07/2020.

Welke gegevens verzamelen we van jou en waarom?

Wanneer je naar onze website surft, bewaren wij bepaalde gegevens van jou in statistieken van Google Analytics. Die gegevens bestaan onder meer uit het browsertype, IP-adres, het besturingsprogramma dat je gebruikt en de domeinnaam van de website die je naar onze website gestuurd hebt.

In hoeverre dat iemand ooit met die gegevens aan de slag gaat – niet, dus – geven we mee dat we die statistieken gebruiken om het surfgedrag van onze bezoekers te analyseren en op basis daarvan onze website te optimaliseren voor onze gebruikers. De statistieken zijn volledig anoniem, dus je hebt niets te vrezen.

Google Analytics beveiligt jouw data, maakt deel uit van een gecertificeerd EU-U.S. Privacy Shield Framework en respecteert dus uw privacy. Meer informatie hierover kan je vinden in de privacy policy van Google Analytics.

Met wie delen wij jouw data?

Zoals we hierboven vermeld hebben, maken wij gebruik van verwerkers die in opdracht van livid.be verantwoordelijk zijn voor de verwerking van persoonsgegevens en die zorgen voor de goede technische werking van de website (datatransmissie). Deze verwerkers garanderen jouw privacy via een verwerkersovereenkomst die wij met hen afsluiten. Die gegevens delen we niet met derden. Persoonsgegevens verzamelen we niet, en kunnen we bijgevolg ook niet delen. Simpel, toch?

Hoe beschermen wij jouw data?

Livid hecht veel belang aan de bescherming van jouw persoonsgegevens en heeft daarom de nodige technische en organisatorische maatregelen hiervoor getroffen. Zo maken wij gebruik van een beveiligde verbinding en slaan we jouw data op in een beveiligde database. Op die manier proberen wij de nodige maatregelen te nemen om diefstal, verlies of ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

We zouden in de verste verte niet weten waarom, maar moest een snoodaard er toch in slagen om onze site te hacken, is paniek nergens voor nodig. We houden geen gegevens bij die het stelen waard zijn.

Welke rechten heb je?

Als gebruiker heb je ook een aantal rechten die betrekking hebben op jouw persoonsgegevens. Als je één van die rechten wil inroepen, dan kan je een e-mail sturen naar info@livid.be. Wij doen ons best om alle aanvragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Recht op inzage en rechtzetting

Je beschikt over het recht om alle persoonlijke gegevens die we van je verzamelen in te kijken. Eventueel onjuiste of onvolledige gegevens kan je laten wijzigen of verwijderen.

Recht om te worden vergeten

Een bezoeker heeft altijd het recht om zijn gegevens te laten verwijderen uit onze databases.

Recht om klacht in te dienen

Indien je van mening bent dat wij jouw gegevens onrechtmatig verwerkt hebben, heb je het recht een klacht in te dienen bij de Privacycommissie.

Recht om toestemming in te trekken

Elke gebruiker of bezoeker waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens.

Recht op beperking van de verwerking

Je beschikt over het recht om de verwerking van jouw persoonsgegevens (tijdelijk) stop te zetten.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Dit zijn kleine bestanden met data die door deze website naar jouw browser gestuurd worden en weggeschreven worden op jouw harde schijf. In ons geval worden die verzameld door Google Analytics.

Als je deze cookies wenst te verwijderen, dien je de handleiding van jouw browser te raadplegen. Binnen jouw browser beschik je eveneens over de mogelijkheid jouw instellingen omtrent deze cookies te configureren. Zo kan je de browser configureren dat deze het gebruik van cookies verhindert, dat deze je steeds waarschuwt wanneer er een cookie wordt aangemaakt of dat de cookies nadien van jouw harde schijf verwijderd worden.

Contactgegevens
Naam: Livid bvba
Ondernemingsnummer: BE 0822.272.166
Adres: Winterstraat 12, B-3500 Hasselt
E-mail: info@livid.be
Telefoonnummer: +32 (0) 11 72 60 90