De conceptie
van perceptie.

Bij Riktig zoeken we een nieuwe vakidioot. Iets met websites en Google en zo.

Vacature - Digital Marketeer

Digital Marketeer

Nou ja, het kind moest een naam hebben. Eigenlijk hebben we lak aan functietitels. Want wie we zoeken, moet dergelijke banaliteiten overstijgen. Een veelzijdig vakman slash vrouw die zelfs op Tinder zoekt naar bedverhalen over SEO, GTM en analytics. Iemand die ook geblinddoekt moeiteloos navigeert doorheen de commerciële woestenij van het web. Maar vooral: iemand die elke dag zijn hobby komt uitoefenen. Want ‘komen werken’ doen we hier niet graag.

CONCREET

Wat we zoeken, is iemand die mee de kar kan trekken als het gaat over lead generation via digitale kanalen. Iemand die weet waar Google gelukkig van wordt. Iemand die de digitale strategie voor klanten uitstippelt en alle data kan monitoren, analyseren en omzetten in een concreet plan met acties. Als je die acties dan ook nog eens samen met collega’s kan vertalen in appetijtelijke content voor een schare aan klanten van diverse pluimage, dan schieten we je als hoofdvogel af.Arme drommels die nu al een onverklaarbare fluittoon horen, swipen best door naar de volgende vacature. De overblijvers fietsen we even doorheen het gortdroge wenslijstje aan capaciteiten:Je hebt enkele jaren ervaring in digital marketing. Je hebt een analytische geest en bent altijd op zoek naar optimalisatie. De tools van o.a. Google, Mailchimp, Facebook, en Instagram zijn jouw speelveld. Ervaring met Wordpress, databases, hosting en plugins is een pluspunt.

DUS NU

Laat ons verder kennismaken. Wij zijn Riktig, de digitale poot van Livid. Als conceptueel designbureau bedenken, sturen en onderhouden we elke dag de merkbeleving van onze klanten. Daarbij zijn we een brutaal eerlijke partner die bewust kiest voor een duurzame relatie met klanten. Wars van alle platitudes.Bij ons werken is een hondenjob. Met veel projecten die door mekaar lopen en je aandacht opeisen. Met onverbiddelijke deadlines het hele jaar door. Met een bedrijfsfilosofie die onder de noemers ‘apart’ en ‘speciaal’ valt. En collega’s die je met de glimlach genadeloos neersabelen. Een samenraapsel van mensapen met uiteenlopende expertise, die op zoek zijn naar een nieuw speelkameraadje. Jou dus.

KLINKT GOED?

Weet dan dat jouw noeste arbeid wordt beloond met een vlezig verloningspakket, een voltijds contract in dienstverband of op zelfstandige basis en een vaste stek in ons gloednieuwe kantoor in Hoeselt (Romershoven).E-mail je CV en motivatie naar info@riktig.be, en wie weet mogen we je binnenkort verwelkomen als nieuwste telg van onze licht verknipte familie.