De conceptie
van perceptie.

Bij Riktig zoeken we een nieuwe vakidioot. Iets met websites en Google en zo.

Vacature - webmaster

WEBMASTER

Wij zijn Riktig, de digitale poot van Livid. Als conceptueel designbureau bedenken, sturen en onderhouden we elke dag de merkbeleving van onze klanten. Daarbij zijn we een brutaal eerlijke partner die bewust kiest voor een duurzame relatie met klanten. Wars van alle platitudes.Bij ons werken is een hondenjob. Met veel projecten die door mekaar lopen en je aandacht opeisen. Met onverbiddelijke deadlines het hele jaar door. Met een bedrijfsfilosofie die onder de noemers ‘apart’ en ‘speciaal’ valt. En collega’s die je met de glimlach genadeloos neersabelen. Een samenraapsel van mensapen met uiteenlopende expertise, die op zoek zijn naar een nieuw speelkameraadje. Jou dus.

CONCREET DUS

Wat we zoeken, is iemand die de weg kent in het doolhof van contentplatformen, iemand die spontaan blij wordt van het woord CMS en tegelijk weet hoe hosting, databanken en DNS met elkaar verweven zijn. Iemand die niet vies is van een dosis ondernemerszin en altijd klaar staat om aan de boom te schudden, de kar te trekken en de fles te ontkurken. Als webmaster krijg je bij ons de verantwoordelijkheid over heel wat digitale projecten voor klanten uit allerlei sectoren. Van kleinschalige website tot een stevige webshop of een internationaal sitenetwerk. Je hebt dus al zeker enkele jaren ervaring in digitale omgevingen, zowel qua technische performantie als qua opvolging van digitale content.

SERIEUS?

Het feit dat je deze alinea nog steeds leest, bewijst dat we je aandacht gekieteld hebben. Soit, hier zou een klef tekstje met een ‘employer branding’-saus naar keuze kunnen staan. Doen we niet. Wil je ons echt leren kennen? Weten wat je hier in godsnaam kan komen doen? Dan moet je met ons komen praten. We bijten niet. Hard.

MISSCHIEN TOCH?

Hier werken grote mensen. Aan grote projecten. Met een groot hart. En we hebben hulp nodig. Een extra dosis bezieling en ervaring. Zie het als een avontuur waar je zelf je kansen creëert. Kom je hobby doen in plaats van te werken. In vast dienstverband of op zelfstandige basis. Met een vaste stek in ons gloednieuwe kantoor in Hoeselt (Romershoven).

SNEL SCHAKELEN

Of eender welke andere over het paard getilde managementterm werkt niet bij ons. Wat dan wel? Een eenvoudige mail met de ultieme argumenten waarom jij onze verlosser bent. We geven niets om titels, kwalificaties of behaalde awards, maar kijken enkel naar persoonlijkheid en prestaties. En ja, alle inzendingen worden vertrouwelijk en GDPR-vrolijk behandeld.

INTERESSE?

E-mail je CV en motivatie naar info@riktig.be, en wie weet mogen we je binnenkort verwelkomen als nieuwste telg van onze licht verknipte familie.